Erasmus+ Projesi 3. Toplantı

12.05.2023 381

PORTEKİZ- SAO BRAS DE ALPORTEL

18.09.2022-24.09.2022 tarihleri arasında 6 öğrenci 2 öğretmen katılımıyla Portekiz Sao De Alportel şehrinde üçüncü proje toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu toplantıda kültürel ve müze gezilerinin yanı sıra deniz suyu arıtma tesisi ziyareti yapıldı. Öğrencilerle ‘’Doğa Ana’ya Mektup’’ ve su konulu şarkı sözlerinin yazılmasıyla ilgili aktiviteler yapıldı. Proje kapsamında her ziyarette yapılan çevre temizliği aktivitesi de gerçekleştirildi.