Erasmus+ Projesi 5. Toplantı

23.05.2023 730

POLONYA - BRUSY

23.04.2023-29.04.2023 tarihleri arasında 7 öğrenci ve 2 öğretmen katılımıyla Polonyanın Brusy şehrindeki son toplantımıza katıldık.

Hazırladığımız 5 dil sözlük çalışmasını, sesli sözlük videosunu ve ‘’Doğa  Ana’ya Mektup’’ kitapçığımızı sunduk.

Kültürel gezilerin yanı sıra bir uzmandan Kuzey Polonya’daki su durumu ile ilgili bilgiler aldık. Temizlik aktivitemizi Gdansk şehrinde gerçekleştirdik. Her ülkeden gelen temsilci öğrenciler iki prova ardından bizlere suyun önemini anlatan güzel bir drama gösterisi sundular.

Erasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. ToplantıErasmus Projesi 5. Toplantı