Millî Kütüphanede Düzenlenen 12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü Programına Katılım

14.03.2023 257

13 Mart 2023 tarihinde Anadolu Mektebi Projesi kapsamında Millî Kütüphanede düzenlenen 12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Programına deprem bölgelerinden okulumuza gelen ve projede görev alan öğrencilerimizle katıldık. Anadolu Mektebi öğrencilerinin paneliyle başlayan program, başta proje kurucusu Sami Güçlü olmak üzere katılımcıların değerlendirmeleriyle devam etmiş ve Mehmet Âkif'in bestelenmiş şiirlerinin yer aldığı konserle son bulmuştur.

Mill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill KütüphaneMill Kütüphane