Erasmus+ Projesi 2. Toplantı

12.05.2023 272

İTALYA- CHIETI

02.04.2022-09.04.2022 tarihleri arasında 7 öğrenci ve 2 öğretmen katılımıyla İtalya Chieti şehrinde ikinci proje toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Bu toplantıda kültürel geziler dışında okul, ülke sunumları ve temizlik aktivitesi yapıldı. Proje konumuz olan su kaynaklarının korunması ile ilgili bir uzmandan seminer aldık. Ayrıca her bir proje ortağı kendi ülkelerindeki su kaynakları ve kullanımları ile ilgili sunumlar yaptılar. Bir sonraki toplantıya kadar yapılacak çalışmalarda planlanarak başarılı bir çalışma gerçekleştirildi.

Erasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. ToplantıErasmus Projesi 2. Toplantı